Helge V. Keitel Puusta katsoen uutishuoneesta näkee paremmin sinne, missä aita on matalin.

Lähikuvassa Aarto Mäkinen

  • Suomen Lions-liitto ry:n 62. vuosikokous Vuokatti 2015 -hankkeen johtajana toimii Aarto Mäkinen.

Aarto kokoaa tapahtuman toteutusorganisaatioita.
    Suomen Lions-liitto ry:n 62. vuosikokous Vuokatti 2015 -hankkeen johtajana toimii Aarto Mäkinen. Aarto kokoaa tapahtuman toteutusorganisaatioita.

Sotkamon Lions-klubit, LC Sotkamo ja LC Sotkamo/Vuokatti,  järjestetävät Suomen Lions – liiton vuosikokouksen  vuodelle 2015. Kokouspaikkana toimii Vuokatin alueen matkailukeskukset.

- Kokousvieraita pyritään viihdyttämään alueella tarjoamalla erilaisia palveluja ja aktiviteetteja vuosikokousta edeltävälle ja seuraavalle viikolle, kertoo Aarto Mäkinen.

Kokouspaikkana toimii Holiday Club Katinkulta, jonka nykyaikaiset kokoustilat ja laitteet tarjoavat hyvät tilat ja puitteet vuosikokouksen onnistumiselle.

Avajaisjuhlat sijoitetaan Naapurinvaaran Huvikeskukselle. Napis tarjoaa avarat ja tunnelmalliset tilat sekä mieleenpainuvat näköalat tilaisuudelle.

Vuokatti 2015 – vuosikokoustapahtumaan odotetaan noin 4 000 henkilöä. 

- Vuosikokous tullaan välittämään Internetiin, jolloin kokouksen kulkua voi seurata suorana lähetyksenä ympäri maailmaa, Aarto Mäkinen jatkaa.

Suunnitelmat ja materiaalit julkaistaan operaation virallisilla sivuilla. Nettisivustoa päivitetään ja täydennetään sitä mukaa, kuin vuosikokouksen suunnittelu ja valmistelut etenevät.

- Etsimme kumppaneita, aktivisteja, tiedottajia, junailijoita, järjestäjiä ja jokapaikan toimijoita.

Muutama sana Vuokatista

Vuokatti on ympärivuotinen matkailukeskus. Tekemistä ja erilaisia aktiviteetteja riittää niin ulko- kuin sisäharrasteissa, hemmottelevia hoitoja unohtamatta.

Vuokatin vetovoimatekijöitä ovat Pohjoismaiden suosituin ja monipuolisin lomakeskus Holiday Club Katinkulta, Vuokatinrinteet, Suomen suosituin golfkenttä (Katinkulta) ja maailman johtava maastohiihdon valmennuskeskus VuokattiSport.

Vuokatti on Suomen suosituin matkailukeskus myös majoitusvuorokausina mitattuna, alueella on 606 000 virallista majoitusvuorokautta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.