Helge V. Keitel Puusta katsoen uutishuoneesta näkee paremmin sinne, missä aita on matalin.

Vuokatin koulutien turvavalvontaa

  • Sotkamon ja Vuokatin Lionsit ovat lahjoittavat pyöräilykypäriä koululaisille vuosittain. Liikenneturvallisuutta ja "kypäräpakkoa" valvomassa Vuokatin koulun ristauksessa Jorma Saarelainen, Vilho Horttanainen, Aarto Mäkinen, Ilmo Pulkkinen ja kameran puikoissa Helge Keitel.
    Sotkamon ja Vuokatin Lionsit ovat lahjoittavat pyöräilykypäriä koululaisille vuosittain. Liikenneturvallisuutta ja "kypäräpakkoa" valvomassa Vuokatin koulun ristauksessa Jorma Saarelainen, Vilho Horttanainen, Aarto Mäkinen, Ilmo Pulkkinen ja kameran puikoissa Helge Keitel.

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö. Sillä on yli 1,3 miljoonaa jäsentä 45 000 klubissa 200 maassa ja maantieteellisellä alueella eri puolilla maailmaa.

 Lions-toiminnan toiminta-ajatus

Teemme yhdessä työtä paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi sekä ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksi.

Toiminta tarjoaa jäsenelle mahdollisuuden toimia sosiaalisessa yhteisössä, kehittyä ihmisenä ja kehittää johtamistaitoja sekä solmia kontakteja kotimaassa ja ulkomailla.

Tunnuslauseemme on: ”We serve – me palvelemme”.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.